-

Bliži se koncert Bryan Adamsa u Beogradu; Karata još uvek ima

Bryan Adams Šrark Arena BeogradČuveni australijanski kompozitor i pevač Bryan Adams, nastupiće u Beogradu, 12. decembra, a mesto sustreta sa beogradskom publikom biće ponovo Štark arena.

Adams je poslednji put nastupio u Srbiji pre četiri godine, upravo u Štark areni, kada je publici priredio nezaboravan koncert, sa brojnim hitovima iz karijere duge četrdeset godina.

Publika će i ovaj put moći da uživa u nekim od hitova, kao što su „Run to you“, „Summer of 69“, „Heaven“, „Everything I do I Do It For You“, ali i u pesmama sa najnovijeg, petnaestog albuma pod nazivom „So Happy It Hurts„, koji je objavljen u martu prošle godine.

Koncert je zakazan za 12. decembar, sa početkom u 20,30 časova, a ulaznice za koncert mogu da se kupe putem eFinity aplikacije, sajta EFINITY.RS, i na eFinity prodajnim mestima (TS Rajićeva 1. sprat, blagajna Štark arene, blagajna Doma omladine, Moj kiosk), po ceni od 3.500,00 dinara za parter (promo cena), 5.900,00 dinara za nivo 200 II katergorija, 6.900,00 dinara za nivo 200 I kategorija i 7.500,00 dinara za VIP tribinu.

 

 

Najnovije vesti

Izdvajamo