-

Naslovna Vesti Najave koncerata Black Rebel Motorcycle Club dolazi u Zagreb

Black Rebel Motorcycle Club dolazi u Zagreb

Black Rebel Motorcycle ClubU četvrtak, 13. juna, u zagrebačkoj Tvornici kulture koncert će održati američki rok sastav Black Rebel Motorcycle Club.

BRMC su eksplodirali na globalnoj muzičkoj sceni u poslednjem pravom talasu rok muzike, početkom 2000-tih. Debi „B.R.M.C.“, gotovo sat vremena dug album objavljen za Virgin izbacio ih je među najjača nova imena, podjednako zahvaljujući moćnim singlovima, od kojih je prednjačio „Spread Your Love“, kao i „kings of cool“ imageu koji se dobro slagao s imenom benda. Ime su, naime, preuzeli od motociklističke bande Marona Branda iz klasika „Divljak“. Jednako jak tempo držali su i sa sledeća dva zapažena izdanja – „Take Them On, On Your Own“ i „Howl“ – koja su predstavljali jaki songovi „We’re All In Love“, „Stop“ i „Shuffle Your Feet“.

Posle nešto slabijih albuma BRMC ovu su godinu zakucali izvanrednim materijalom „Wrong Creatures“ s kojeg je skinuto čak četiri singla, “Little Thing Gone Wild”, “Haunt”, “Question of Faith” i “King of Bones” te u sklopu čije svetske turneje će zasvirati i u Tvornici 13. juna.

Ulaznice u prodaju kreću u utorak, 18. decembra, u 10:00 po ceni od 150 kuna. Na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 170 kuna.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

Izdvajamo

Još zanimljivih tekstova
Odabrano samo za tebe