-

Bjesovi, Larska, Sharks Snakes and Planes i mnogi drugi na trećem Ranč Festu kod Užica

Bjesovi Zoran Marinković Banovina Niš galerija fotografije slike Gornji MilanovacTreći po redu Ranč Fest će se održati na Ranču Pavlović kod Užica 14. i 15. jula 2023. U dva festivalska dana nastupiće Bjesovi, Sideburns, Nikad Spremni, Larska, Sharks Snakes and Planes, Brat i Flannel. Početak muzičkog dela, oba dana, počinje od 21h.

Pored muzičkog dela organizatori će organizovati i dnevni zabavno-edukativni program za decu i odrasle pa će tako 14. jula najmlađi imati priliku da prisustvuju Eko radionici „Malih Rendžera“ u saradnji za udruženjem „Ere recikliraju“ . Za 14. jul je planiran i nagradni višeboj za odrasle gde će svi prisutni odmeriti snage u tradicionalnim disciplinama. Dnevni program 15. jula počinje „Malom školom RnRola“ gde će vodeći instruktor biti Aleksandra Lioness članica benda Jenner i gde će se najmlađi upoznati sa RnR muzikom i njenom značaju. Istog dana će na ranču biti organizovan i nagradni turnir u odbojci 3na3.

Vrhunski bendovi i bogat dnevni program dovoljan su razlog da provedete sa nama dva prelepa dana na Ranču Pavlović sa svojom porodicom. Za sve koji odluče da provedu oba dana na ranču obezbeđeni su šatori koje mogu iznajmiti i uživati u letnjoj seoskoj idili.

Cena dnevne karte je 400rsd, dok komplet karata za oba dana košta 600rsd i uključuje celokupan program festivala.

Najnovije vesti

Izdvajamo