fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Bjesovi, Bad Copy, ZAA i drugi na Park festu u Užicu

Bjesovi, Bad Copy, ZAA i drugi na Park festu u Užicu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Bjesovi

Šestu godinu za redom, u Užicu se održava Park Fest na radost brojnih ljubitelja rokenrol i elektronskog zvuka. U Velikom parku tokom 31. jula. i 1. avgusta biće postavljena dva stejdža.

Za nastupe demo bendova iz Srbije i regiona predviđen je 31. jul. Nastupiće: M.O.B.S. (Banja Luka), Sevi (Sofija-Bugarska), Happy Hour (Herceg Novi), Dingospo dali (Beograd), Ubrzo Potom (Užice), No Etno (Kosjerić), Vulom (Užice), Rok u ponoć (Bajina Bašta), Uzemljenje (Beograd) i RNDM (Čačak).

Na Live stejdžu 1. avgusta sviraće: ZAA, Who See, Bad copy, 357 i Bjesovi. Na Fire stejdžu nastupiće di-džejevi: Kizami, Igor Garnier, Steve Drop…

U sklopu prvog festivalskog dana biće održan i užički Megdan gde će posetioci imati priliku da se takmiče u raznim sportskim disciplinama.

Za posetioce sa strane bice organizovan besplatan kamp. Ulaznice će se prodavati samo za drugi festivalski dan po ceni od 500 dinara u pretprodaji, dok će zadnjih 10 dana do početka festa cena karte iznositi 700 din. Ulaznice se mogu kupiti od 1. jula u svim WinWin prodavnicama širom Srbije.