-

NaslovnaVestiNajave koncerataBesplatan koncert Samostalni Referenti, Zbogom Brus Li i Mamurlook u Božidarcu

Besplatan koncert Samostalni Referenti, Zbogom Brus Li i Mamurlook u Božidarcu

Zbogom Brus Li bend

Još jedan sjajan koncert u Božidarcu ove godine, je veliko iznenađenje koje nam stiže u okviru manifestacije “Dani Vojvodine u Beogradu”, u petak, 2. juna.

Na festivalu nastupaće Zbogom Brus Li, Samostalni Referenti, a prva grupa, koja će ujedno i da najavi ovaj sjajan koncert je novosadski bend Mamurlook.
Mamurlook je ska pank bend, a kako članovi sami kažu, bend je autentičan, jer nikad nisu hteli da ulaze u okvire i šablone određenog žanra već, eksperimentišu sa pankom i regeom koje kombinuju sa bluzom i hardkorom.
Zbogom Brus Li, još jedan bend iz Novog Sada, čuven i poznat po svojoj j pozitivnoj energiji na bini, ovaj put nam tu energiju donose ravno u centar grada. Ova ekipa stvara muziku koja u sebi nosi spoj etno karakteristika Vojvodine i pank melodija, pa samim tim moćićemo da čujemo zvuke gitare i bubnjeva u kombinaciji sa tamburama i begešom.
Beogradski ska bend, Samostalni Referenti, obećavaju dobro đuskanje uz njihove poznate ritmičke melodije koje u kombinaciji sa dobrom energijom obećavaju sjajan provod. “Za neke nove ljude”, “Ja bih da živim”, “Za moj Beograd”, su samo neke od njihovih poznatih pesama.

Ska pank ekipa obećava dobru zabavu i nezaboravan provod ljubiteljima dobre muzike, a bitna informacija, koncert počinje u 20 časova, a ulaz je BESPLATAN.