-

Beogradski Blankfile otvara za kalifornijski Ignite na dva koncerta u Rumuniji

 

Blankfile Mixtape 5 Sofia Sofija Bugarska galerija fotografije slike Beograd HardcoreBeogradski hardcore bend Blankfile dobio je poziv i sviraće kao predgrupa na dva koncerta čuvenog kalifornijskog melodic hardcore sastava Ignite u Rumuniji.

Ignite 23. juna polazi na evropsku turneju iz Belgije, Blankfile će za njih otvarati 3. jula u Klužu (Flying Circus) i 4. jula u Bukureštu (Expirat).

U okviru te turneje, Ingite će u regionu nastupiti i 5. jula u Bugarskoj, 6. jula na novosadskom EXIT festivalu, kao i 10. jula u Mađarskoj i dan kasnije u Sloveniji.

„Dobili smo poziv i prihvatili da sviramo 03. i 04. jula sa IGNITE u Rumuniji. Nama je to baš big deal! Mislim, odavde nas niko nije zvao da sviramo nekad sa nekim takvim bendom, ali eto dobar glas do Rumunije se čuje“, rekao je frontmen benda Blankfile, Petar Novaković.

Blankfile će na tim koncertima promovisati svoj novi EP „Gold Standard„, dok ekipa iz Orange County-ja u Rumuniju dolazi sa novim pevačem sa kojim su 2022. godine izbacili album „Ignite„.

Karte za sve koncerte mogu se nabaviti putem sajta benda – ignitebandofficial.com.

Najnovije vesti

Izdvajamo