-

Belgrade Metal United sredinom novembra

Nemesis

U maloj sali Doma Omladine Beograda u subotu, 12. novembra održaće se veoma zanimljiv muzički festival, a izvođači koji će nastupiti će nesumnjivo privući šarenoliku publiku i brojne ljubitelje čvrstog zvuka.

Radi se o Belgrade Metal United Festivalu u okviru kog će pet beogradskih bendova dobiti priliku da prisutnima prirede veče za pamćenje, a svi oni su već dobro poznati u metal krugovima. Radi se o sledećim sastavima:

Black Berry Society, jedini tribute bend čuvenom Black Label Societyju na ovim prostorima; VOID INN, hard rock metalci koji su svoj rad započeli u Los Anđelesu kad su Jelena Vujanović i Siniša Pejović formirali bend, a potom se premestili u Beograd 2011. godine i nastavili sa radom vrlo uspešno; Demist, jedan od najkvalitetnijih symphonic sastava na ovim prostorima u kom su vidni uticaji i drugih pravaca poput gothic, progressive i death metala; Jenner, jedini all-girl speed-thrash metal bend u regionu koji je vrlo brzo pobrao velike simpatije publike i koji će uskoro da izbaci debi album na radost mnogih fanova; Nemesis, još jedan all-girl sastav muzički orijentisan ka melodic death metalu sa vidnim uticajem Arch Enemyja. Devojke su tokom ove godine snimile spot za svoj prvi singl „Vengeance“, koji će se naći na predstojećem EP-u.

Početak ovog dešavanja je zakazan za 21 čas, karte u pretprodaji se mogu naći po skoro simboličnoj ceni od 200 dinara, dok će na dan koncerta cena iznositi 300 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo