fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Beach Slang gostuju u Zagrebu

Beach Slang gostuju u Zagrebu

Beach SlangAmerički indie rock sastav Beach Slang nastupiće 10. februara u zagrebačkom klubu Močvara. Kao predgrupe, publici će se predstaviti američki Petal, a lokalna podrška će biti ESC Life.

Četvorka Beach Slang dolazi iz Filadelfije, a bend čine James Alex (gitarista i vokal), Ed McNulty (bas), Ruben Gallego (gitara) i JP Flexner (bubnjevi). Oformljeni su 2013. godine, a u do sada su objavili dva EP izdanja “Cheap Thrills On A Dead End Street” i “Who Would Ever Want Anything So Broken?”, kao i debi LP “The Things We Do To Find People Who Feel Like Us”, koji je izašao pod okriljem Polyvinyl Recordsa. U Zagreb stižu u okviru svoje prve velike evropske turneje.

Petal je, zapravo, indie rock projekat Kiley Lotz, jedinog stalnog člana benda. Debitantski album “Shame” iz prošle godine, snimljen je uz pomoć  Brianne Collins i Bena Walsha iz grupe Tigers Jaw, a objavljen je za Run For Cover Records. Na ovom nastupu, Kiley će se zagrebačkoj publici predstaviti kroz akustični solo set, dok će lokalna podrška ESC Life podsetiti sve prisutne na svoj odlični prošlogodišnji album “Access All Areas”.

Ulaznice za ovo veče mogu se nabaviti po ceni od 40 kuna.