-

Batushka konačno stiže u Srbiju

BatushkaPoljska teatralna black metal atrakcija Batushka konačno stiže u Srbiju. Nastup je zakazan za 01. oktobar u Beogradu. Bend koji je pomerio granice performansa i scenskog izražaja unutar ekstremne metal scene donosi svoj unikatni i upečatljivi duh pred domaće fanove koji su ovaj koncert dugo čekali. U svom dobro poznatom maniru Batushka će publici predstaviti pesme iz svog dosadašnjeg opusa. Očekujte mnogo, ali sigurni smo da ćete dobiti više!

Miljenici domaće metal publike, sa akcentom na pagan i black metal poklonike Arkona konačno se vraćaju u Srbiju, zemlju kojoj su svojevremeno poklonili i pesmu koju uvek ponosno izvode širom sveta! Arkona predvođena harizmatičnom Mašom se nakon višegodišnje pauze vraća na bine širom Evrope i fanovima će predstaviti presek svoje bogate karijere, a Amerikana Doma omladine će zasigurno biti premala da primi sve iskrene ljubitelje ovog fenomenalnog benda.

Kanadski melodic death metal bend Aeternam nastupiće isto veče u sklopu promocije svog poslednjeg albuma Heir of the Rising Sun koji je njihovo peto po redu studijsko ostvarenje i objavljen je prošle godine.

Ulaznice su u prodaji putem Tickets.rs i Gigstix prodajnih mreža: 

Rana akcija – 2.200 rsd
Pretprodaja – 2.800 rsd
Na dan koncerta – 3.500 rsd

 

Najnovije vesti

Izdvajamo