-

Bas i Stega koncertna promocija albuma „Na istom putu“

Bas i Stega Kvaka 22 Osećaj Na istom putu Beograd fotografije galerijaPsihodelična četvorka Bas i Stega u sredu 17. maja održaće u KC Grad prvi u seriji koncerata povodom promocije novog albuma “Na istom putu”. Album je objavljen u februaru u izdanju Pop Depresije i Kišobrana a bend će ovom prilikom izvesti posebnu set listu satkanu od novih pesama ali i provesti publiku kroz dobro poznati ritualni ples numera sa prva dva albuma. Koncert je namenjen svim ljubiteljima dobrog gruva, plesa i live svirke protkane elektronikom.

Muzika koju stvara Bas i Stega je furiozno prožimanje gruva sa rokenrolom, psihodelijom, d&b i elektronikom, a za posetioce njihovih koncerata često je to rasplesani bunt koji hipnotiše i provocira. Njihov novi album „Na istom putu“ je proizvod inspirativnog perioda i življenja stvaralačke misije benda. Ovaj album se izdvaja kao nešto više od zbirke pesama, jer predstavlja nepokolebljivi životni stav i strast prema stvaralaštvu.

Nakon beogradske promocije bend će nastupiti već u petak 19. maja u KC Lab u Novom Sadu, a za 26. maj najavljen je koncert na domaćem terenu u pančevačkom klubu Coupe.

Više informacija o koncertima možete pronaći putem stranica benda. Bas i Stega će nastupiti u sastavu: Gale Vlajić (gitara, vokal), Stevan Đorđević (bas, vokal), Miloš Spasić (sint, vokal) i Uroš Kiš (bubnjevi).

Najnovije vesti

Izdvajamo