-

Banja Luka Moto Fest od 20. do 22. augusta na Kastelu

Četvrti po redu „Moto Fest, Banjaluka 2021“ ove godine održaće se od 20. do 22. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel. I ovoga puta ljubitelji dvotočkaša imaće priliku da uživaju u brojnim sadržajima i programu ovog događaja koji ih očekuju tokom dvodnevnog druženja.

Kao i ranijih godina, cilj događaja je promocija moto sporta i moto turizma u gradu na Vrbasu. Organizatori događaja, MK Stršljen potrudiće se da i ovaj Moto Fest, bude obogaćen brojnim sadržajima i kvalitetnim programom u kojem će uživati veliki broj bajkera iz zemlje i inostranstva.

Dnevni i večernji program obuhvatiće moto sajam na kojem će i ove godine učestvovati najpoznatiji svjetski moto brendovi, kao i proizovđači moto opreme, stunt vožnje, moto defile, bajkerske igre, izložbe. Ni ove godine neće izostati humana strana događaja. Kroz humanitarnu tombolu biće prikupljena sredstva koja će se donirati Udruženju za pomoć licima sa autizmom „Djeca svjetlosti“, Banjaluka.

Večernji sati ostaju rezervisani za najpoznatije izvođače regionalne muzičke scene. Na „Moto Festu 2021“ nastupiće: Nele Karajlić/ Van Gogh/ Galija/ Kerber/ Bjesovi/ Love Hunters/Đorđe David & Death Saw i Ivana Peters/Moreuz. Dnevna cijena ulaznica za moto sajam i muzički program, kao i prodajna mjesta uskoro će biti poznati, a kao i svake godine ulaz za sve bajkere je besplatan.

Sve informacije o novostima i sadržajima ovogodišnjeg Moto Festa dostupne su na zvaničnoj stranici događaja.

Pogledajte najavni promo video Moto Fest 2021:

Najnovije vesti

Izdvajamo