-

NaslovnaIzdvajamoBalkanrock preporuka - Leto je stiglo i prži!

Balkanrock preporuka – Leto je stiglo i prži!

Balkanrock Preporuka Del Arno Band Whitesnake Johnny Marr The Smitsh 8 Sun Reggae Festival EXIT Explosion

U periodu od 24. juna do 08. jula nas čeka mnoštvo dobrih koncerata od Zagreba, preko Beograda, pa sve do Niša i Skoplja. Balkanrock je za vas izabrao pet zanimljivih dešavanja od preko 60 koji nas očekuju u naredne dve sedmice. U slučaju da nismo pogodili vaš izbor možete pogledati sva dešavanja na Balkanrock kalendaru.

5. INmusic 2019 / 24. – 26. jun / Zagreb

The Cure, Foals, Suede, Garbage, The Hives, LP, Johnny Marr, Thievery Corporation, Kurt Vile & The Violators i Frank Turner & The Sleeping Souls samo su neka od velikih glazbenih imena koja će svirati na četrnaestom izdanju INmusica! Iz organizacije INmusic festivala stiže i cjelovita satnica, koja je dostupna na službenim stranicama festivala.

Saznajte više klikom ovde.

Whitesnake photo wallpaper

4. Whitesnake / 27. jun i 3. jul / Beograd i Zagreb

Jedan od najvećih i najpopularnijih bendova na našim prostorima, legendarni Whitesnake, nastupiće 27.juna na stadionu Tašmajdan i 3. jula na zagrebačkoj Šalati, u okviru svetske ‘’Flesh & Blood’’ turneje.

Beograd – Saznaj više klikom ovde.
Zagreb – Saznaj više klikom ovde.

Del Arno Band

3. Sun Reggae Fest / 28. – 30. jun / Budva

Osmi po redu Sun Reggae Festival u Budvi održaće se od 28. do 30. juna. Za ova tri dana posetioci će moći da čuju Del Arno Band, Hornsman Coyote, Selectuh Dedduh, DJ Daibi, DJ Bratski, Beatz and Rhymes, DJ Necke Sound sistem, Natty Fiyah & Sound System i Tadiman.

Saznajte više klikom ovde.

Flogging Molly Wallapper photo

2. Flogging Molly / 1. jul / Zagreb

Svetski obožavan američko-irski sastav Flogging Molly vraća se ovog leta u Zagreb. Poznati po izuzetno adrenalinski nabijenim live nastupima u Tvornicu kulture stižu 1. jula u sklopu velike „Life Is Good“ turneje.

Saznaj više klikom ovde.

Soilwork wallpaper

1. Explosive Stage at EXIT 2019 / 4. – 8. jul / Novi Sad

Ekstremna bina za ekstremne ljude, čuveni Explosive Stage situiran u rovovima Tvrđave, ove godine biće pravo poprište fanova žešćeg zvuka EXIT festivala. Pored već najavljenih Phila Anselma koji će na glavnoj bini uz svoj novi bend The Illegals izvesti set koji se sastoji od pesama Pantere, kao i operske metal dive Tarje Turunen koja stiže na Addiko Fusion binu, na EXIT i Explosive binu stižu Arcturus, Entombed A.D, Peter and the Test Tube Babies i Total Chaos, ali i niz drugih domaćih, regionalnih i svetskih izvođača spremnih za opasnu svirku.

Saznaj više klikom ovde.