-

NaslovnaBalkanrock LiveBalkanrock Live - The Coil

Balkanrock Live – The Coil

Kao što je već najavljeno, Balkanrock Live program će se održavati svakog ponedeljka u 20h, a na desetom koncertu 06. jula nastupiće bend iz Subotice The Coil. Stream ćete i ovog puta moći da pratite uživo sa naše Facebook stranice, a publiku podstičemo da tokom nastupa postavlja pitanja bendu u komentarima i da se na ovaj, za sve nas neobičan način, bolje upozna sa nekim imenima domaće scene koja sasvim sigurno zaslužuju pažnju.
 
Podsetimo da je održano već devet Balkanrock Live koncerta, kad su nastupali sastavi Paper Animals, VHS Stereo, The Petting Blues Band, Bilbord, Draga Mrvoš Mott, Dago, Hatter Matter, Frank Magnolia i Fipa.
The Coil je autorski bend iz Subotice koji postoji od 2015. godine. Iako smo bend koji isklkučivo svira na struju, u ponedeljak ćete imati prilike da čujete nešto potpuno drugačije, kada će vam Milica Nikolić i Uroš Ambruš predstaviti pesme benda u „unplugged“ verziji.
Bend čine Vukašin Plavšić – bass, Sanja Mikić – bubanj, Milica Nikolić – vokal i Uroš Ambruš – gitara. Odlikuje ih raznovrsnost žanrova koji se prožimaju u oko dvadesetak autorskih pesama. Što bi se reklo, za svakoga po nešto.