-

NaslovnaBalkanrock LiveBalkanrock Live - FIPA

Balkanrock Live – FIPA

Kao što je već najavljeno, Balkanrock Live program će se održavati svakog ponedeljka u 20h, a na osmom koncertu 29. juna nastupiće novosadski amerikana kantautor FIPA. Stream ćete i ovog puta moći da pratite uživo sa naše Facebook stranice, a publiku podstičemo da tokom nastupa postavlja pitanja bendu u komentarima i da se na ovaj, za sve nas neobičan način, bolje upozna sa nekim imenima domaće scene koja sasvim sigurno zaslužuju pažnju.
 
Podsetimo da je održano već sedam Balkanrock Live koncerta, kad su nastupali sastavi Paper Animals, VHS Stereo, The Petting Blues Band, Bilbord, Draga Mrvoš Mott, Dago, Hatter Matter i Frank Magnolia.
 
FIPA je indi amerikana rok projekat novosadskog kantautora Filipa Vlatkovića, nastao nakon više od decenije aktivnog učešća u muzičkom životu nebrojenih domaćih sastava, pre svega u ulozi snimatelja i producenta. Muzika koju stvara odiše jednostavnošću, minimalizmom i estetikom nekog prošlog vremena. Nakon bogatog festivalskog prisustva, nekoliko godina pauze i sa novim pratećim sastavom Fipa se vraća sa albumom “Heartsongs for the brave” 2019. koji zaokružuje dosadašnje stvaralaštvo.