-

Balkanrock fest 2022 ovog četvrtka u Nišu

Balkanrok fest 12

Mladi bendovi Flag Crew, Šut i Đol8, nastupaju u četvrtak, 15. septembra u dvorištu Univerziteta (Banovini) od 20 časova na 11. Balkanrock festu 2022 koji će ove godine biti humanitarnog karaktera.

Tri mlada benda sa konkursa Balkanrocka, Flag Crew, Šut i Đol8 takmičiće se na ovogodišnjem izdanju festivala. Najbolji bend biraće publika zaokruživanjem svog favorita na glasačkim listićima koji će biti deljeni svima koji ubace u kutiju dobrovoljni prilog za pomoć malom Jovanu Memetoviću iz Niša koji boluje od cerebralne paralize. Kutija će biti postavljena na ulazu u koncertni prostor.

Pored titule najboljeg benda Balkanrock festa 2022, ovogodišnji pobednik dobiće vaučer za snimanje u profesionalnom studiju Fat Cat. Ceo koncert biće sniman profesionalnom audio opremom tako da će svi učesnici audio snimke svojih nastupa dobiti gratis.

U revijalnom delu nastupiće nekadašnji pobednici festivala niški bendovi Dexter i Opposite Way, kao i specijalni gosti iz Beograda, alternative rock/metal bend Stain.

Organizator koncerta je Udruzenje građana Balkanrock iz Niša, pod pokroviteljstvom Grada Niša i niškog SKCa. Događaj su podržale i društveno odgovorne kompanije Pekara Branković i Niška Pivara.

Najnovije vesti

Izdvajamo