fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Azil 5 zakazali nastup u Beogradu

Azil 5 zakazali nastup u Beogradu

Azil 5 / foto: Biljana Cvetanovski
Novosadski sastav Azil 5, nastupiće 4. aprila u beogradskom “Božidarcu”, u okviru Vračar Rocks! serije koncerata, gde će im društvo praviti dva mlada benda Enormna Blajsna i Quarterbuzz.

Azil 5 će predstaviti publici svoj aktuelni album “Ako čuješ Istinu, znaš li šta ćeš s njom?” koji je objavljen prošle godine za Lampshade Media, kao i najsvežiji singl (spot) za pesmu “Intimna”,  a ovim koncertom obeležavaju desetogodišnjicu nastanka grupe. U dosadašnjoj karijeri objavili su tri studijska albuma, kao i dva live izdanja, a kako je bilo na njihovom slavljeničkom koncertu u Novom Sadu, možete pročitati ovde.

Enormna Blajsna je bend koji je formiran početkom 2012. godine. Do sada su objavili EP izdanje “Trenutak”, kao i dva singla “sanjaTi” koji je objavljen u aprilu 2014. godine i “Ona i Mi” koji je nedavno objavljen.

Bend ‘Quarterbuzz oformljen je 2013. godine u Beogradu. Ideja za bend nastala je iz druženja Todora Živkovića (gitara), Aleksandra Srećkovića (bas), Voje Cvejića (vokal), a kasnije su im se pridružili Bogdan Milošević (bubanj) i Filip Obradović (trombon). Njihov zvuk okarakterisan je kao fanki rok, ali se u pesmama mogu pronaći i elementi drugih žanrova.

Ulaznice za ovo veče koštaju 200 dinara u pretprodaji, dok će na dan koncerta cena karata iznositi 300 dinara.

 

 

.