-

Auguste s novim pjesmama u Glazbenom loncu

Foto: Josip Ninković

U subotu, 4. veljače, s početkom u 20:00 sati Ivana i Gordana iz benda Auguste dolaze u Kavez pokazati što su novog kuhale od objave svog prvijenca i kako su aranžirale svoje nove pjesme u akustičnom ruhu.

Ivana Lulić i Gordana Marković od 2012. godine čine Auguste – u početku djeluju kao duo, no već s prvim albumom „Sve što je nekada bilo važno“ okupljaju oko sebe cijeli bend. Albumom odmah po izlasku zapinju za uho struci, publici i kritičarima pa se njihov prvijenac našao na mnogim listama najboljih albuma 2015. godine.

Iza njih su nastupi na Terraneo festivalu, SuperUhu, Ferragostu, Medvedgradskim večerima, Špancirfestu te u finalu HR Demo kluba te u gotovo svim zagrebačkim klubovima. Iza njih je i nominacija za Porin za najboljeg novog izvođača 2016. godine.

Auguste prošle godine počinju s radom na drugom albumu te snimaju dvije nove pjesme. Do sada su nam predstavile „Ruke“ koje su dobile i prekrasan spot u režiji Marcelle Zanki te „Prosinac“ za koji su spot dobile na poklon od prijatelja, prigodno, u prosincu. S početkom 2017. godine Ivana i Gordana ponosno mogu reći da su sve pjesme za novi album napisane i spremne za izvođenje.

Ulaz u Kavez je slobodan i svi su dobrodošli, a dobrodošle su i donacije u lončić iz kojeg sav prikupljen iznos ide isključivo izvođačima kao potpora njihovom radu.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=iNNrNyBtyKU]

Najnovije vesti

Izdvajamo