-

Auf Wiedersehen vVrano i Tabletarijum za početak nove sezone Ei letnjeg kluba u Nišu

Auf WiedersehenNovu sezonu Ei Letnjeg Kluba otvaramo 29. jula eklektičnim spojem bendova Auf Wiedersehen, vVrano i Tabletarijum, čiji će vas nastupi bez sumnje razmrdati i na pravi način uvesti u sezonu koja je pred nama.

Auf Wiedersehen je specifična pojava na regionalnoj sceni, koja svojom uzbudljivom kombinacijom elektro rokenrol minimalizma već nekoliko godina unazad osvaja publiku. Njihova dosadašnja dva izdanja „Auf Wiedersehen“ i „Hej Bejbe“ uvrštena su u mnogobrojne regionalne liste najboljih albuma, a bend ih je vredno promovisao na koncertima širom regiona, između ostalog na festivalima Exit, Devet, Mixer i Bedem Fest.

vVrano je novi bend na sve uzbudljivijoj muzičkoj sceni u Nišu, koji je poput muzičkog kaleidoskopa, gde žanrovski diverzitet i njihovo spajanje stvara jedinstvenu paletu zvuka i ritma. Iz vrtloga muzičkih boja i tonova, izranja jugoistočno balkanski novi val koji krasi dinamična i duboko emotivna muzička slika. Do sada su se nekoliko puta predstavili niškoj publici, a uskoro ih očekuju i koncerti van grada, kao i debi izdanje.

Tabletarijum je sada već kultni poetsko-muzički program koji vodi slem pesnik Bojan Ilić Bokerini uz muzičku pratnju Ivana Milosavljevića na gitari i Milan Stankovića odnosno DJ Cyberphunka. Tabletarijum će nam se u Ei Letnjem Klubu predstaviti u epizodi Osmi Sputnik.

Ulaz: donacije od minimum 300 dinara. Donacijama direktno podržavate muzičare kao i organizaciju budućih koncerata u Ei Letnjem Klubu.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo