-

NaslovnaVestiNajave koncerataAtomsko Sklonište ove jeseni u Zemunu

Atomsko Sklonište ove jeseni u Zemunu

Atomsko sklonište

Pulski hard rok bend Atomsko sklonište zakazao je koncert u zemunskom klubu Fest, 19. oktobra.

Nakon uspešne letnje turneje u preko četrdeset gradova, Atomci polako prave plan i za jesen/zimu 2019. Ono što je već sada sigurno je nastup u klubu Fest. Njihov koncert u ovom prostoru je svojevrsna ekskluziva, jer u klubovima sviraju jako retko.

Od svoga nastanka davne 1976. godine u bivšoj Jugoslaviji, pa sve do današnjih dana, bend Atomsko Sklonište nije prestao da važi za jedan od najjačih i najunikatnijih bendova ovdašnjih prostora. Već na samom početku svoje karijere čuveni Atomci postavili su visoke standarde kako zvuka tako i vizuelnog nastupa, te je već tada bilo jasno da je scena dobila nešto upečatljivo, novo i višestruko kvalitetno. Njihov jasan i tvrdokoran pacifistički stav, oštra i direktna kritika društva i sistema lansirali su bend u sam vrh ondašnje, ali i današnje umetničke avangarde, a njihovi vizionarski tekstovi, nažalost, danas su surova realnost i svakodnevica. Vreme je donelo i odnelo mnoge bendove, umetnike, stvaraoce u proteklim decenijama ali Atomsko Sklonište i dalje uporno opstaje i tvrdoglavo grabi dalje.

Ulaznice za koncert po ceni od 900 dinara u prodaji su od srede, 11. septembra u Felix Shop-u (TC Sremska) i u klubu Fest. Na dan koncerta cena ulaznice, ako ih bude, iznosiće 1200 dinara.