-

Atheist Rap i Protektori 3. februara dolaze u AKC Fuzz

Atheist Rap Hladno Pivo BelExpo Centar Beograd
Atheist Rap

Posle skoro četiri godine Atheist Rap ponovo dolazi u Niš gde će u petak, 3. februara po prvi put nastupiti u niškom u AKC Fuzz (Šumadijska 1). Koncert će svojim nastupom otvoriti Protektori, grupa koju čine muzičari iz Niša, Novog Sada, Kosovske Mitrovice i Knjaževca.

Prvih 50 ulaznica po promotivnoj ceni od 800 dinara mogu se kupiti u Birtiji kod Dušana (Davidova 9), posle toga će se karte prodavati po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara. Ako ih ostane za prodaju na ulazu, na dan koncerta koštaće 1.200 dinara.

Vrata AKC-a otvaraju se u 21 čas.

Jedan od koncertno najaktivnijih i najatraktivnijih domaćih bendova, Atheist Rap, dolaze u AKC da publici isporuče retrospektivu najvećih hitova iz svih perioda njihove karijere.

Protektore su oformili Kosta iz niškog Novembra i Radule iz Ateista sa drugarima u januaru 2013. To je bend koji gaji garažni zvuk uz uticaje bluza, kantrija i ostalih srodnih pravaca. Nakon povremenih nastupa posle Kostinog odlaska sa životne scene 2017. godine bend se ustalio u postavi: Ćira – bubnjevi, Pejča – bass, Radule i Branko – gitare, Boris i Vlajko – vokali.

Iako grupa postoji bezmalo celu deceniju, zbog obaveza članova u matičnim bendovima (Novembar, Atheist Rap, Psychosonic Boris i Hosenfeferi, School Bus), Protektori iza sebe imaju samo nekoliko mini-turneja po regionu i album „Kretenov let“ iz 2013. godine. Trenutno rade na novom materijalu, čija realizacija se očekuje tokom ove godine.

Najnovije vesti

Izdvajamo