fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Artan Lili posebni gosti na zagrebačkom koncertu Jinxa

Artan Lili posebni gosti na zagrebačkom koncertu Jinxa

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

Artan Lili Boćarski dom Zagreb
Još nas nešto više od mjesec dana dijeli od velikog koncerta Jinxa 4. svibnja u zagrebačkom Domu sportova, na kojem će na velikoj pozornici, u proširenom sastavu, predstaviti kako aktualni album “Pogrebi & Pomiriši” tako i cijeli niz hitova iz karijere, među kojima će se naći i neke rijetko izvođene, a rado slušane pjesme.

Na koncertu će im se pridružiti i nekoliko glazbenih gostiju, a prigodu da otvori koncert prije Jinxa dobila je beogradska noise-pop četvorka Artan Lili, koja je već poznata zagrebačkoj publici.

Artan Lili inače dolaze u Zagreb na krilima novog singl-spota “Nije svejedno” u Lampshade Media izdanju, koji je odmah po objavljivanju postao veliki regionalni hit. Na sceni su od 2013. godine, a četvorku čine Romana Slačala (vokal i daire), Bojan Slačala (bas i vokal), Marko Ajković (bubanj) i Ivan Skopulovič (gitara).

“Veoma se radujemo pozivu Jinxa da nastupimo kao gosti na njihovom velikom zagrebačkom koncertu u Domu sportova, a koji s nestrpljenjem iščekujemo svi zajedno. Biće to noć za pamćenje i što se nas lično tiče, veliko zagrijavanje pred naš veliki koncert u Zagrebu koji nas očekuje na jesen” – ističu Artan Lili.

Ulaznice su do dana koncerta u prodaji po redovnim cijenama:
PARTER | 100 kn
TRIBINA | 115 kn

Prodajna mjesta:
Rockmark – Berislavićeva 13, Zagreb
Dirty Old Shop – Tratinska 18, Zagreb
Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2A
Dallas Records – Paromlinska 49/1, Zagreb
Prodajna mjesta Eventima
eventim.hr