Artan Lili posebni gosti na zagrebačkom koncertu Jinxa

Artan Lili Boćarski dom Zagreb
Još nas nešto više od mjesec dana dijeli od velikog koncerta Jinxa 4. svibnja u zagrebačkom Domu sportova, na kojem će na velikoj pozornici, u proširenom sastavu, predstaviti kako aktualni album “Pogrebi & Pomiriši” tako i cijeli niz hitova iz karijere, među kojima će se naći i neke rijetko izvođene, a rado slušane pjesme.

Na koncertu će im se pridružiti i nekoliko glazbenih gostiju, a prigodu da otvori koncert prije Jinxa dobila je beogradska noise-pop četvorka Artan Lili, koja je već poznata zagrebačkoj publici.

Artan Lili inače dolaze u Zagreb na krilima novog singl-spota “Nije svejedno” u Lampshade Media izdanju, koji je odmah po objavljivanju postao veliki regionalni hit. Na sceni su od 2013. godine, a četvorku čine Romana Slačala (vokal i daire), Bojan Slačala (bas i vokal), Marko Ajković (bubanj) i Ivan Skopulovič (gitara).

“Veoma se radujemo pozivu Jinxa da nastupimo kao gosti na njihovom velikom zagrebačkom koncertu u Domu sportova, a koji s nestrpljenjem iščekujemo svi zajedno. Biće to noć za pamćenje i što se nas lično tiče, veliko zagrijavanje pred naš veliki koncert u Zagrebu koji nas očekuje na jesen” – ističu Artan Lili.

Ulaznice su do dana koncerta u prodaji po redovnim cijenama:
PARTER | 100 kn
TRIBINA | 115 kn

Prodajna mjesta:
Rockmark – Berislavićeva 13, Zagreb
Dirty Old Shop – Tratinska 18, Zagreb
Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2A
Dallas Records – Paromlinska 49/1, Zagreb
Prodajna mjesta Eventima
eventim.hr