fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Artan Lili i Nežni Dalibor u petak na Vračar Rocks festivalu

Artan Lili i Nežni Dalibor u petak na Vračar Rocks festivalu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Artan LiliArtan Lili ređaju uspehe i svakom novom pesmom i nastupom pred sebe postavljaju nove izazove. Tako će u petak, 13. februara, na Vračar Rocks festivalu u Centru za kulturu Božidarac održati svoj najveći beogradski koncert do sada, a uz podršku njihovih dugogodišnjih prijatelja, grupe Nežni Dalibor.

Nežni DaliborNajnovijim hit singlom “Ako stanemo tu” koji pevuši čitav region, beogradski sastav Artan Lili ne samo da se potvrdio kao najperspektivniji bend na našim prostorima, već je postao deo muzičke istorije. Ovaj singl je na “Diskomer” listu Studija B ušao direktno na prvo mesto, a to se dogodilo samo četiri puta za četiri decenije emitovanja najrelevantnije i najdugotrajnije domaće top liste – “Bijelom dugmetu”, “Ekatarini Velikoj”, grupi “Kal” i sada sastavu Artan Lili.

“Dođite u Božidarac u petak 13. februara, da zajedno, na opšte zadovoljstvo, razbijemo maler ovog legendarnog datuma. Čini mi se da će ovaj datum postati naš stalni koncertni termin jer ćemo i sledećeg petka 13, koji pada u martu, svirati u Novom Sadu. Interesovanje za koncert je veliko i zato nabavite ulaznice na vreme… I, vidimo se…ako svi uspemo da stanemo tu… u Božidarac!”, poručuje Bojan Slačala, frontmen grupe Artan Lili, svima koji su namerili da se ogluše o mere predostrožnosti predviđene za ove čuvene 13. petke u mesecu.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 500 dinara i dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat).