fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Arsenal Fest karavan posle Beograda putuje u Užice i Niš

Arsenal Fest karavan posle Beograda putuje u Užice i Niš

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

BrkoviArsenal Festu u Kragujevcu prethodiće čak tri koncerta zagrevanja po Srbiji, od kojih će prvi pank-folkeri Brkovi održati sa reperima Bad Copy i kultnim Babama 29. maja u Bašti Studentskog kulturnog centra Beograda.

Zagrebački Brkovi potom sa pankerima Čovekom bez sluha i rok bendom Baobab idu 5. juna u Gradski kulturni centar Užica, a na kraju su 6. juna ponovo sa Babama i rege-ska-pankerima Procesom u Dvorištu Univerziteta u Nišu (Banovini).

Za niški Arsenal Fest promo koncert Procesa, Baba i Brkova u Banovini ulaznica je 600 dinara u pretprodaji (Eventim, Vintage shop i Music House & Energy music shop), dok je na dan održavanja 6. juna 800 dinara. Početak je od 20 časova.

Za Baobab, Čoveka bez sluha i Brkove u Užicu potrebno je izdvojiti 500 dinara preko Eventima i na blagajni GKC-a, odnosno 700 dinara 5. juna na dan koncerta, koji počinje od 21 sat.

U Bašti SKC Beograda Babe, Brkovi i Bed kopi promovišu Arsenal Fest svirkom 29. maja od 20 časova, za 1.000 dinara preko mreže Eventim i na blagajni SKC-a.

Peti Arsenal fest biće održan 25, 26. i 27. juna u Kragujevcu, a do sada poznati izvođači su Goran Bregović, Hladno pivo, Zabranjeno pušenje, Ritam nereda, Let 3, Bolesna štenad, Gramofondžije (Gramophonedzie), S.A.R.S., Elemental, Kolja i Grobovlasnici, Artan Lili, kao i britanski didžej LTJ Bukem sa MC-ijem Staminom.

Kompletan spisak izvođača, raspored po binama i satnicu objavljujemo u ponedeljak 25. maja.

Komplet ulaznica za sve tri večeri košta 1.500 dinara. Ulaznica za 25. i 26. jun košta samo 800 dinara, dok će za završno veče 27. juna biti 1.000 dinara, odnosno VIP ložu 2.000 dinara. Prodaja ide preko mreže Eventim.