fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Arsenal Fest dovodi Kolju, S.A.R.S., Elemental, Artan Lili i LTJ Bukema

Arsenal Fest dovodi Kolju, S.A.R.S., Elemental, Artan Lili i LTJ Bukema

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Elemental
Elemental

Peti Arsenal fest biće održan 25, 26. i 27. juna u Kragujevcu, simbolično na pet bina, a prvih pet poznatih izvođača su S.A.R.S., Elemental, Kolja i Grobovlasnici, Artan Lili, kao i britanski didžej LTJ Bukem sa MC-ijem Staminom.

Mnogobrojni ostali izvođači, njihov raspored po binama (Main Stage, Garden Stage, Explosive Stage…) i satnica biće sukcesivno objavljivani.

Arsenal fest se tradicionalno održava u srcu Kragujevca – u fantastičnom prostoru na otvorenom Kneževom arsenalu, fabrici oružja iz 19. veka gde se nalazi Main Stage. Nedaleko odatle je živopisna Zastavina bašta i Garden Stage, dok je Explosive Stage, smešten u Čaurnici, objektu iz 19. veka gde je snimana serija “Titanik – krv i čelik”.

U preprodaji od 1. aprila naći će se za sada samo komplet ulaznica za sve tri večeri koji košta 1.500 dinara, preko mreže Eventim i u Domu omladine Kragujevca. Kupci prvih 500 kompleta ulaznica dobiće kao specijalni poklon majicu Arsenal fest 05. Pretprodaja traje samo do polovine maja, kada počinje prodaja ulaznica za svaku od pojedinih večeri.