fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Arsenal 10 počinje sa Orgazmom

Arsenal 10 počinje sa Orgazmom

Elektricni orgazam Aleksinac Al RockJubilarni Arsenal Fest 10 biće otvoren u subotu 4. jula (od 21:00) nastupom bendova Električni orgazam, Čovek bez sluha i KBO! u prostoru “Zastavine bašte” u Kragujevcu, gde će svakog vikenda, tokom narednih mesec dana, biti održavane svirke značajnih imena domaće i regionalne muzičke scene, uz tribine, projekcije filmova i drugi festivalski prateći program.

Arsenal Fest 10 biće održavan uz neophodne mere zaštite zdravlja posetilaca u skladu sa preporukama i propisima nadležnih organa. Arsenal 10 prigodno kreće sa legendarnim Električnim orgazmom, koji slavi 40 godina karijere.

Ulaznica za prvo veče Arsenala 10 na kome 4. jula nastupaju Električni orgazma, Čovek bez sluha i KBO! košta samo 500 dinara preko mreže i prodajnih mesta, a u Kragujevcu u Domu omladine i Da Gama Travel-u.

Prethodno najavljeni program Arsenala od 24. do 27. juna 2020. godine prebačen je za 23, 24, 25. i 26. jun 2021. godine. Nastupe su za 2021. godinu već potvrdili Yngwie Malmsteen, Gogol Bordello, Dubioza kolektiv i Djaikovski.

Najnovije vesti

Izdvajamo