-

Arkona početkom februara u Novom Sadu; Poznate cene karata

Ruska folk metal atrakcija i miljenici srpske publike, Arkona, ponovo će nastupiti u našoj zemlji, ovaj put u novosadskom klubu SKCNS Fabrika3. februara predstojeće godine.

Za fanove benda ovo će biti idealna prilika da među prvima čuju numere sa novog albuma benda, Khram, koji će izaći početkom 2018. za Napalm Records. Rečima izdavača: „Dugoočekivani album biće nešto najbolje što je Arkona snimila do sada. Materijal na kome su uvršteni najbolji momenti dosadašnje karijere uz mnoge nove zvukove čela, duvačkih instrumenata, pa sve do omota na kojem su radili svi članovi benda i tekstova koje je Maša napisala svojom krvlju.“

Na Khramu će se naći sedam pesama, te intro i outro, a tracklista izgleda ovako: 1. Mantra (Intro), 2. Shtorm, 3. Tseluya zhizn’, 4. Rebionok bez imeni, 5. Khram, 6. V pogonie za beloj ten’yu, 7. V ladonyah bogov, 8. Volchitsa, 9. Mantra (Outro).
Ulaznice za ovaj koncert će se naći u prodaji od 14. novembra na svim Gigstix prodajnim mestima, kao i online putem Gigstix sajta:

1.600 din – akcija prvih 50 ulaznica
2.000 din – pretprodaja
2.500din – na dan koncerta

Najnovije vesti

Izdvajamo