-

Antivalentinovo 4 u Zagrebu i Ljubljani

Let3 Dom sportova Zagreb
Četvrto Antivalentinovo od iduće godine svojim će (ne)ljubavnim kracima obuhvatiti i regiju.

Antivalentinovska fešta po prvi će put dobiti svoje slovensko izdanje, a osim što kreće u osvajanje regije, ovo će jedinstveno slavlje ljubavi trajati dva dana pa tako rokerska fešta prerasta u pravi festival. Kroz dva dana na pozornici će se izmijeniti osam velikih domaćih i regionalnih glazbenih imena. Uz to, stand up performeri, Studio smijeha, svojim će ubojitim humorom Antivalentinovu dati jednu potpuno novu dimenziju.

Za novo izdaje Antivalentinova su u ponudi i limitirane ulaznice za četvero. Cijena za dva dana je 300 kuna što je 37,50 kuna po osobi po danu.

Zagreb će slaviti mjesec zaljubljenih u petak i subotu, 8. i 9. veljače u Boćarskom domu, a Ljubljana će prepoloviti radni tjedan te 6. i 7. veljače u Gospodarskom raztavišču po prvi puta imati svoje antivalentinovsko iskustvo!

Zagrebačko će Antivalentinovo, uz idejne začetnike Let 3, upotpuniti jedinstveni i neponovljivi Rambo Amadeus, a stižu i riječki Turisti. Tko će još nastupiti na prvom festivalskom izdanju Antivalentinova otkrit će uskoro.

Ulaznice po early bird cijenama i dostupne su u sljedećim varijantama:
jedna osoba – jedan dan – 60 kuna | jedna osoba – festivalska – 100 kuna
dvije osobe – jedan dan – 100 kuna | dvije osobe – festivalska – 180 kuna

Službena prodajna mjesta:
entrio.hr
Dallas Records, Paromlinska 49/1, Zagreb
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb
Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2A

Najnovije vesti

Izdvajamo