-

NaslovnaVestiNajave koncerataAntivalentinovo 3 i ove godine u Domu sportova sa zanimljivim headlinerima

Antivalentinovo 3 i ove godine u Domu sportova sa zanimljivim headlinerima

Uz rezidente ANTIVALENTINOVA, LET3 na ovogodišnjem izdanju 10. veljače u Domu sportova nastupit će i TBF Edo Maajka.

Ovoga puta će uz začetnike i rezidente ANTIVALENTINOVA, popularni bend LET3, nastupiti još dva super-headlinera i još jedan bend u ulozi posebnih gostiju pa nas tako i ove godine čeka peterosatni koncertni spektakl.

Najavljuju kako će Antivalentinovo biti najjače do sada, a uz ova tri benda, uskoro ćemo saznati i četvrti koji će u statusu posebnih gostiju zaključiti line-up. Bez sumnje, bit će ovo do sada najžešća kombinacija bendova na Antivalentinovu koja nam garantira još jednu nezaboravnu antiljubavnu feštu koju jednostavno ne smijete propustiti!

Tradicionalno i ove godine u prodaji će jedna ulaznica vrijediti za dvije osobe, a tu su i pojedinačne za samce.

Do 31.12.2017. ulaznice za dvije osobe prodavat će se po pretprodajnoj cijeni od 140 kn, a pojedinačne za jednu osobu po cijeni od 80 kn. Od 1.1.2018. cijena ulaznica bit će 160 kn za dvije osobe i 90 kn za jednu osobu.

Ulaznice za Antivalentinovo 3 su u prodaji kroz sustav i prodajna mjesta Eventima (eventim.hr), a možete ih kupiti i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1, Zagreb), Rockmarku (Berislavićeva 13), te u riječkom Dallas Music Shopu.