-

NaslovnaVestiNajave koncerataAntimatter sredinom marta u Beogradu

Antimatter sredinom marta u Beogradu

Britanski dark rock bend Antimatter nastupiće 17. marta u Elektropioniru u Beogradu.

Bend je već dva puta nastupao pred beogradskom publikom. Oba unplugged nastupa su održana u SKC Livingroomu i to 2007. i 2009. godine.

Ovoga puta Antimatter dolazi kao električni bend u sklopu promocije sedmog studijskog albuma „Black Market Enlightenment„, koji je objavljen 9. novembra 2018. godine.

Mick Moss tvrdi da je ovaj album najkreativniji Antimatter album do sada i da se u stvaralaštvu po prvi put u karijeri nije oslanjao na oprobane principe u smislu prerađivanja nedovršenih pesama iz arhive ili sviranja uobičajenih instrumenata.

Kritičari koji su čuli album kažu da zvuči kao „mračni prog Golijat“ i da predstavlja najzrelije i najkompleksnije Antimatter izdanje do sada.

Karte su u pretprodaji od 10. decembra, ograničen deo karata po promotivnoj ceni od 800 dinara mogu se kupiti u klubu Zaokret.

Takođe, rezervacija karata se može obaviti i preko antimatterkarte@gmail.com po ceni od 1000 dinara koliko će koštati u redovnoj prodaji. U pismu obavezno navesti ime, prezime, količinu karata i broj mobilnog. Na dan koncerta ulaznice se prodaju isključivo na ulazu, po ceni od 1200 dinara.