-

Anti Nowhere League zajedno sa D.R.I. ovog leta u Srbiji

Anti Nowhere LeagueIme koje apsolutno nije potrebno opisivati, Anti Nowhere League stižu po prvi put u svojoj dugoj karijeri u SKCNS Fabriku i to 28. jula. Bend je nastao davne 1979. godine i od tada trese svetsku punk scenu, postavlja temelje i biva inspiracija mnogima pa i jednom od najvećih metal bendova na planeti, bendu Metallica koji ponosno svira obrade njihovih pesama. Animal i ekipa dolaze i oduvaće sve prisutne presekom svoje bogate karijere. Ko zna, možda ovo bude i povod sa izbacivanje drugog dela legendarnog Live in Yugoslavia albuma. 

Prošlo je dugih devet godina od poslednjeg nastupa kultnog crossover metal benda D.R.I. kod nas. Poslednji nastup na petrovaradinskoj tvrđavi osto je upamćen po krcatom prostoru Explosive bine Exit festivala i bezbrojnim šutkama koje su sastavni deo nastupa ovih živih legendi ekstremnog zvuka. Ove godine bend obilazi planetu i obeležava 40 godina postojanja, a na sreću svih nas jedan od datuma biće i u SKCNS Fabrici. 

Spremite se za vrelo leto u Novom Sadu. U narednom periodu biće objavljeni i specijalni gosti koji će nastupiti isto veče.

Ulaznice će biti u prodaji od petka 02. juna na svim Gigstix prodajnim mestima:

2.000 din –  rana akcija

2.500 din – pretprodaja

3.000 din – na dan koncerta

 

Najnovije vesti

Izdvajamo