-

Andru Donalds i Enigma narednog meseca u Beogradu

Andru DonaldsAndru Donalds zajedno sa sastavom Enigma dolazi u Beograd. Koncert je zakazan u Zadužbini Ilije M. Kolarca 20. novembra.

Andru Donalds je međunarodno priznati jamajčanski kantautor: poznat kao solo umetnik i istaknuti član ENIGMA. Godine 1998. producent Majkl Kretu pozvao je Endru da učestvuje u projektu ENIGMA. Zajedno su radili na 4, 5, 6, 7 albumy ENIGMA, snimivši poznate kompozicije – „Seven-lives“, „Boum-Boum“, „Je T’aime Till My Dying Day“, „In The Shadows, In The Light“, „Modern Crusaders” i mnogi drugi, kao i Endrjuovi solo albumi i singlovi „Simple Obsession”, „One Night Lover” i „All Out Of Love”, koji su postigli međunarodni platinasti singl status. Muzika ENIGMA je kosmička sinteza zvukova, etničkih motiva, ritma i osećanja, koju je teško pripisati bilo kom stilu: projekat je formirao sopstveni muzički stil – „Enigmatic“! Endru je sa razlogom pozvan u projekat ENIGMA: ima izvanredan, očaravajući glas, a njegov rad je mešavina muzičkih žanrova i stilova iz različitih zemalja: new age, reggae, pop, rock’n’roll, etno.

Zvuk projekta ENIGMA je misteriozna kosmička sinteza različitih muzičkih elemenata, uključujući zvukove, etničke motive, ritmove i emocije. On prkosi lakoj klasifikaciji u bilo koji specifičan žanr i umesto toga stvara sopstveni stil, koji se naziva „misteriozni“ zvuk.

Izvanredan glas Endrua Donaldsa i sposobnost da neprimetno uklopi različite muzičke žanrove odigrali su ključnu ulogu u stvaranju magičnog zvuka koji definiše ENIGMA. Njegovi muzički radovi nastavljaju da duboko odjekuju u srcima fanova, obogaćujući večni i misteriozni muzički zvuk projekta.

Ulaznice – https://clck.ru/36DNnT

 

Najnovije vesti

Izdvajamo