-

Andrija 8. ožujka promovira novi album u Tvornici kulture


Dinarsk/alter, noise, punk/cabaret prepad, porijeklom iz Livna, bend Andrija, u Tvornici kulture 8. ožujka promovira peti studijski album „Izvoli Voli„. Album izlazi u ožujku ove godine, a sadrži 12 pjesama te će biti objavljen pod etiketom Juda Records. Svoje novo studijsko izdanje snimili su u Livnu, a produkciju i mastering je radio Goran Rebac u Mostaru.

„Izvoli Voli je do sada naš najjasniji album što se zvuka tiče. Dobili smo ono što smo htjeli. Album ima izražen karaker, kroz dvanaest različitih pjesama, protkanih noisom, rifovima, industrialom, psihodelijom i spoznajama“, istaknuli su dečki iz benda.

Bend Andrija osnovan je 2002. godine s namjerom zadovoljavanja vlastite potrebe za dobrom glazbom, adrenalinom i otkrivanjem novog. Andrijini nastupi su glasni, teatralni i nimalo ravnodušni, psihodelični, izravni, nadistorzirani i emotivni. Nakon pobjede na WHfestu 2006. godine, Andrija ulazi u studio i snima „Zar i ti sine, bildaš?„,kompilaciju s nadolazeća tri albuma.

Andrija ponovno ulazi u studio 2009. godine i odjednom snima tri albuma, odnosno svu glazbu koju su do tada imali, a izdanje se domišljato zove „Tri Albuma„. Bend 2010. snima album „Ne zove se nikako„, a u međuvremenu nastupaju diljem regije na brojnim samostalnim koncertima i festivalima.

Koncertom u Tvornici Andrija će započeti promociju novog studijskog izdanja, a ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 25 kuna, dok će na dan svirke karte biti 35 kuna. Službena prodajna mjesta su Tvornica kulture, Dirty Old Shop, Rockmark i www.entrio.hr.