And So I Watch You From Afar prvi izvođač festivala Žedno uho

and-so-i-watch-you-from-afarMeđunarodni festival aktuelne muzike – 16. po redu festival Žedno uho održaće se u Zagrebu u klubu Močvara i dvorani Jedinstvo od 20. do 23. maja, a prvi potvrđeni bend je And So I Watch You From Afar.

And So I Watch You From Afar je post-rock grupa iz Belfasta i oni će otvoriti festival 20. maja. Nastali su 2005. godine, a sadašnju postavu čine Rory Friers – el. gitara, efekti; Niall Kennedy – el. gitara, efekti; Johnny Adger – bass gitara i Chris Wee na bubnjevima.

U karijeri do sada su objavili tri studijska albuma “And So I Watch You From Afar” 2009. godine, “Gangs” 2011. godine, kao i “All Hail Bright Futures” 2013. godine. Četvrti album pod nazivom “Heirs” trebalo bi da 4. maja ugleda svetlost dana, tako da će zagrebačka publika koja se bude našla u Močvari na otvaranju festivala imati prilike da čuje i sasvim nove pesme ovog četvoročlanog sastava.

Više informacija o festivalskim ulaznicama kao i o pojedinačnim ulaznicama biće uskoro objavljene putem medija i društvenih mreža.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=GfRq8KhLM_M&w=560&h=315]

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde