-

Naslovna Vesti Najave koncerata Anastacia 1. jula u Kombank Areni

Anastacia 1. jula u Kombank Areni

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

anastaciaPevačica moćnog i prepoznatljivog glasa, Anastacia, nastupiće u beogradskoj Kombank Areni, 1. jula.

Do sada je prodala preko 85 miliona albuma širom sveta. Smatra se za jednu od poslednjih ikona svetske muzičke scene i uzor ženama širom sveta jer je javno govorila o ličnoj borbi sa ozbiljnom bolešću koja joj je usporila karijeru. U 2009. godini dobila je prestižno priznanje “World Artist Awards” od udruženja “Women’s World Artist” kao uticajni izvođač a u znak priznanja njenog decenijskog humanitarnog truda na polju podizanja svesti o raku dojke, Anastasija je postala druga žena ikada koja je nagrađena “Humanitarian Award” na dodeli nagrada “Men Of The Wor” GQ magazine 2013. godine.

Prvi album “Not That Kind” (objavljen 2000. godine) imao je ogroman komercijalni uspeh a glavna pesma I’m Outta Love bila je najslušanija pesma te godine. Naredne godine osvojila je priznanje za svetski najprodavaniju novu pop pevačicu “New Worlds Best Selling Pop Artist.” Stazom uspeha je nastavila sa albumom “Freak of Nature” sa koga se izdvojio hit “Paid My Dues”.

Posle uspešnog izlečenja od tumora, vratila se na scenu 2004. godine sa albumom “Anastacia” koji je postao najprodavaniji album u velikom broju zemalja i drugi najprodavaniji album u Evropi.  Pesma “Left Outside Alone” zadržala se na prvoj poziciji Bilboard liste čak 15 nedelja.
Multiplatinumsku kompilaciju Pieces of Dream” objavila je 2005. godine a zatim, 2008. četvrti studijski album “Heavy Rotation” koji se našao među deset najboljih u toj godini prema Bilbordovom glasanju. Četiri godine kasnije, 2012. objavila je album “It’s a Man’s World” sa obradama pesama muških rok izvođača. Prošle godine vratila se na scenu sa šestim studijskim albumom “Resurrection”.

Ulaznice su u prodaji po najpovoljnijim cenama u Evropi: 2.550, 2.900 i 3.300 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima i blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Šoping centra. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.

Kako ej izgledao njen nedavni koncert u Sofiji, možete pročitati OVDE.