fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Amy LaVere i Will Sexton, On Tour, The LVC’s na proslavi rođendana KC Grada

Amy LaVere i Will Sexton, On Tour, The LVC’s na proslavi rođendana KC Grada

Amy LaVere & Will SextonKako KC Grad ove godine slavi sedmi rođendan, odlučili su da nizom događaja obeleže ovaj jubilej. Jedan od njih će se odigati 24. aprila, kada će u pomenutom prostoru nastupiti Ejmi Lavir i Vil Sekston, On Tour i The LVC’s.

The LVCS
The LVCS

Ejmi i Vil već treću godinu za redom nastupaju u Beogradu, a kako su se oba ranija nastupa odigrala u KC Gradu, ovaj put se vraćaju na isto mesto kako bi uveličali rođendansku žurku. Nastup memfiskog dvojca koji neguje nasleđe kantrija, bluza i amerikane će biti potpomognut beogradskim bendom sličnih muzičkih nazora, On Tour. Naime, radi se o zajedničkom projektu pod radnim naslovom Covering The Faves, na kome izvode obrade pesama na kojima su i jedni i drugi stasavali.

Veče će otvoriti veterani amerikane i kantrija kod nas, The LVC’s, a sigurno ćemo ih videti na bini i sa ostalim muzičarima pri izvođenju pojedinih obrada. Na osnovu svega navedenog, može se zaključiti da se radi o večeri koja će biti ispunjena kako dobrim autorskim, tako i numerama koje leže u temeljima ove muzike.

Karte se mogu kupiti na šanku KC Grada po pretprodajnoj ceni od 500 dinara, a na dan koncerta će iznositi 600 dinara.