-

Naslovna Vesti Najave koncerata Američki Marriages predgrupa Wovenhandu u Beogradu

Američki Marriages predgrupa Wovenhandu u Beogradu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

marriagesAmerički trio Marriages nastupiće ispred benda Wovenhand na koncertu 25. aprila (20:00) u sali “Amerikana” Doma omladine Beograda, koji organizuje promoterska kuća Long Play.

“Muzika uživo je fascinantna. Energija publike, oblik dvorane, vizuelna komponenta benda, sama muzika. Sve se to može skupiti u nešto sjajno… ili užasno. I može biti stvarno moćno iskustvo koje menja”, poručuju Marriages pred prvi dolazak u Beograd.

Marriages su osnovali 2011. godine gitaristkinja i pevačica Ema Rut Randl i basista Greg Burns u trenutku mirovanja matičnog benda Red Sparrows, željni da se fokusiraju na pisanje konciznijih, vokalno orijentisanih kompozicija i stvore “bend koji se neće držati stilskih ograničenja”.

Bend iz Los Anđelesa predstaviće se našoj publici u najboljem mogućem trenutku, pošto im početkom aprila izlazi debi album “Salome“, naslovljen po biblijskoj “ličnosti koju povezuju sa nasiljem i zavođenjem”.

Kultni američki bend Wovenhand održaće koncert 25. aprila u dvorani “Amerikana” Doma omladine Beograda, za koji je ulaznica 1.400 dinara na blagajni Doma omladine Beograda, odnosno preko mreže Eventim.