-

NaslovnaVestiNajave koncerataAmanZaman i prijatelji se vraćaju na binu

AmanZaman i prijatelji se vraćaju na binu

AmanZaman
U godini u kojoj slavi prvih 10 godina na muzičkoj sceni, bend AmanZaman kreće na jesenju turneju. Prvi u nizu koncerata biće održan u Zemunu, u legendarnom klubu Fest, 02. oktobra od 21 čas.
Zajedno sa zanimljivim gostima i prijateljima, AmanZaman će premijerno predstaviti novu postavu kao i nove pesme koje su snimljene u okviru četvrtog studijskog albuma koji izlazi na proleće 2022. godine.
Bend je na proleće 2021. godine izdao dnb EP Stepazz sa 5 pesama a na jesen se očekuje drugi deo sage, EP pod nazivom Eskapizam koji će se, kao i prvi, sastojati od 5 pesama u nešto drugačijem stilu.
„Uoči koncerta očekuje se i izlazak novog singla koji će biti praćen video materijalom i bend jedva čeka odsvira novi materijal na kom je vredno radio protekle godine i uživo ga predstavi ga svojoj publici.“, navodi se u saopšenju benda.
Na ovom koncertu nastupiće i gosti iznenađenja i prijatelji benda. Kao DJ podrška i zvanični selektor događaja nastupiće King Calypso koji će svojim setovima dovesti atmosferu do tačke ključanja, pre i posle svirke.
Dinamični duo J Rockers nastavlja svoju mini beogradsku turneju, a svojim zanimljivim nastupom će zagrejati i zaintrigirati prisutne, izvodeći uživo pesme sa svog albuma prvenca.
Cena karte u pretprodaji je 400 dinara, dok će na ulazu u klub biti 600 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo