-

Alphaville, Nipplepeople, Stereo Banana i mnogi drugi 24. juna u Hangaru

AlphavilleDelegacija Evropske unije organizuje Veliku EU žurku, koja će biti održana 24. juna u Hangaru, Luka Beograd, a svi koncerti su besplatni.

Za poseban užitak u koncertima biće postavljena VIP zona, a svi zainteresovani besplatne ulaznice za ekskluzivno mesto u publici će moći da dobiju preko programa radio stanica Naxi, Radio Beograd 202, Play, Rock i Radio S, kao i preko društvenih mreža EU Srbija Facebook i Instagram. Svaki dobitnik uz VIP ulaznicu dobija i besplatno piće.

Headliner Velike EU žurke je nemački bend Alphaville, koji će po prvi put nastupiti u Srbiji. Evropska unija i Srbija dele iste vrednosti, a razmenom kulturnih vrednosti se ujedinjuju u različitostima. Zato će posetioci tokom celovečernje Velike EU žurke moći da uživaju u različitim muzičkim žanrovima – od popa, elektro-popa preko hip-hopa do elektronske muzike. Pored Alphaville-a nastupiće i hrvatski maskirani dvojac Nipplepeople, kao i neodoljive nišlije Stereo banana. Uz neke od najboljih predstavnika DJ scene žurka će trajati do jutra, a za nezaboravan provod će biti zaduženi – Dejan Milićević, Lea Dobričić, Cosmic G, Luton i Gavra.

Srbija je deo jedinstvenog evropskog kulturnog prostora i pre nego što postane članica Evropske unije, svakako je deo muzičke evropske porodice. Za muziku ne postoje granice i zato će Beograd 24. juna biti mesto susreta muzičara od Minstera, preko Zagreba do Niša.

Najnovije vesti

Izdvajamo