fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Alitor kao domaća podrška bendovima Death i Obscura

Alitor kao domaća podrška bendovima Death i Obscura

AlitorU okviru evropske turneje “Europian Thought Patterns” na kojoj će bendovi Death DTA i Obscura 5. aprila nastupiti u Domu omladine Beograda, priliku da otvori koncert imaće domaći progressive thrash metal bend Alitor.

Alitor postoji od 2011. godine, iza sebe imaju dva izdanja od toga poslednje nosi naziv “Eternal Depression” i koje je izašlo za izdavačku kuću Witches Brew iz Nemačke, ogroman broj nastupa unutar naše države kao i jednu evropsku turneju zajedno sa bendom Space Eater iz Beograda.

Death sačinjen od najbližih prijatelja i saradnika Chucka Schuldinera nastupiće u Beogradu 5. aprila. Ekipa vrhunskih muzičara rešena da fanovima ponudi žive izvedbe besmrtnih hitova legendarnog benda i da ujedno na taj način oda počast preminulom prijatelju i kolegi.
DEATH DTA koji će ponosno uzdići čuveni logo benda DEATH iznad bine Doma omladine Beograda biće: Steve di Giorgio (Death, Testament, Sadus), Gene Hoglan (Death, Testament, Dark Angel), Bobby Koelble (Death) kao i Max Phelps (Cynic)

Čast da upotpune i na pravi način otvore ovaj koncert dobili su fantastični Technical Progressive Death metalci Obscura iz Nemačke koji će promovisati njihov novi album “Akroasis” koji se u prodaji očekuje 5. februara naredne godine, a izdavač je Relapse Records.

Cena ulaznice je 2.600 dinara dok će na dan koncerta biti 3000 dinara, a satnice izgleda ovako:

  • 20:00h – ulaz
  • 20:15h – Alitor
  • 21:05h – Obscura
  • 22:25h – DEATH DTA