-

Alitor i Quasarborn za vikend u Pančevu i Užicu

Larska Nemesis Quasarborn Drugstore Beograd fotografije galerija slike Luka MatkovićDomaći metal sastavi Alitor i Quasarborn će ovog vikenda nastupati u Pančevu (petak, 15. oktobar) i Užicu (subota, 16. oktobar). Sastavi koji već dugi niz godina zajedno sviraju i imaju duboko razvijenu saradnju, nastavljaju svoju seriju koncerata po Srbiji.

Alitor je prošle godine objavio svoj drugi album pod nazivom „II“, i ovi koncerti se mogu posmatrati kao poslednji u okviru promocije ovog albuma, budući da sastav 29. oktobra izbacuje novi EP pod nazivom „Spoznaja“. To će biti prvo izdanje benda na srpskom jeziku, a posetioci koncerata u Pančevu i Užicu će možda čuti i premijerno čuti neku od novih pesama.

Quasarborn je takođe u 2020. godini objavio album pod nazivom „A Pill Hard To Swallow“, koji je zabeležio sjajne kritike i prijem od strane domaće publike. Predstojeći koncerti se održavaju u okviru promocije aktuelnog izdanja.

U petak, 15.oktobra, uz podršku mladog i perspektivnog thrash metal sastava iz Beograda Chemical Tomb, gorepomenuti bendovi će nastupiti u jednom od najboljih koncertnih prostora u Srbiji – Apolo Dvorani u Pančevu. Dan nakon, sastavi će uz podršku benda Dead Men’s Bells, novog benda iz Užica, nastupiti u Gradskom Kulutrnom Centru Užice.

Cena karte za oba koncerta iznosi 300 dinara, a početak oba događaja je zakazan za 20h.

Najnovije vesti

Izdvajamo