fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Alex Kelman u niškom klubu Black Stage

Alex Kelman u niškom klubu Black Stage

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Alex Kelman

Sibirski indi/elektro pop muzičar Aleks Kelman održaće sa bendom 7. septembra koncert u niškom klubu Black Stage.

Kelmana je bio član nekoliko poznatih ruskih indie grupa, između ostalih i legendarnog indietronic banda Punk TV, čiji je i osnivač. DJ-ingom je počeo da se bavi 1996. od kada je binu delio sa Bonaparte, Unkle, Bondage Fairies, Dub FX, Happy Mondays, Peaches, Toro y Moi i mnoštvom priznatih indie izvođača. Rezident je Ice Cream Disco partija, na kojima kombinuje indietronic, disco i techno.

Muzika koju u novom projektu stvaraju Aleks Kelman (gitara, bas, semplovi), Marina Kelman (klavijature, sint) i Ana Parfenova (vokal) mešavina je energičnih plesnih ritmova, melodičnih gitara i klavijatura i zavodljivog vokala. Bend je do sada objavio dva EP albuma, “Songs Of Fake And Distortion” (2014) i aktuelni “Vintage” (2015), a trenutno su na promotivnoj evropskoj turneji u okviru koje će posetiti i Srbiju.

Nakon Novog Sada i Beograda grupa odlazi u Zaječar, gde će u nedelju u Omladinskom centru Zaječar održati koncert, nakon čega će zaječarska publika biti u prilici da čuje i energičan Aleksov DJ set.

Cena ulaznice je 200 dinara.