-

Alex Kelman promoviše novi album sa četiri nastupa širom Srbije

foto: Alex Kelman Facebook
Muzičar ruskog porekla, Alex Kelman, koji je trenutno baziran u Bratislavi, izbacio je pre manje od nedelju dana nov album, koji će promovisati serijom nastupa, sa čak četiri datuma u Srbiji.
Na preseku shoegazea i synthpopa, ali i dozom primetnog post-punk senzibiliteta, album Ilusiaproduciran je i snimljen tokom perioda 2020-2022, i uključuje 8 pesama, koje će se dopasti ljubiteljima Sweet Trip, Pinkshinyultrablast i Slowdive. Album je trenutno dostupan kao digitalno i CD izdanje.

Većinu od njih producirao je Alex lično, a neke od njih u saradnji s različitim izvođačima: dream-pop romantičarem Magnusom Josefssonom, shoegaze bendom, Secrets of the Third Planet, zatim, prijateljem i kolegom iz prethodnog benda Punk TV, Vladimirom Komarovim, kao i guruom elektronike stare škole Inboxom i otkačenim elektro-rokerom, Kelly Perryjem.

Karte, koje bi trebalo da se nađu u prodaji uskoro, stajaće između 300 i 500 dinara, u zavisnosti od datuma. Za više informacija o četiri buduća nastupa, posetite linkove dole, koji vode ka odgovarajućim Facebook Eventovima.

21.03 Novi Sad (uz podršku Daniila iz Blankenberge) – CK13
22.03 Belgrade (uz podršku Daniila iz Blankenberge) – DIM
23.03 Zaječar – Omladinski centar
24.03 Kladovo – Don Pepe’s Bar

Najnovije vesti

Izdvajamo