-

Alen Vitasović premijerno s novim bendom u Saxu

alen vitasović

Da je Alen Vitasović u Saxu garancija nezaboravnog tuluma i zabave, to je već svima dobro poznato. Tako će biti i u subotu, 5. studenog kad će Alen po prvi put predstaviti svoj novi bend.

Alen je bio vrlo stvaralački plodan tijekom pandemije, pa je izbacio singlove “U dušu”, “Oštarije su mi zaprli”, “Ili si ili nisi”, “Da se ne zatare” i “Vrime je za doma poć”. Saksofon, klavijature, harmonika i flauta samo su neki su od instrumenata koje je svirao ili svira multitalentirani Alen. U vrlo bogatoj i živopisnoj karijeri izbacio je brojne uspješnice kao što su „Ne moren bež nje“, „Jenu noć“, „Niš mi se ne da“ i „Ja ne gren“.

Brojne su zanimljive priče i kurioziteti vezani uz njega, a jedna od njih je svakako činjenica da je 1997. odlukom predsjednika Tuđmana dobio Red Danice hrvatske s likom Marka Marulića za osobit doprinos kulturi. Svaki njegov nastup priča je za sebe i svojevrsna katarza za sve prisutne, a sigurno će tako biti i ovaj put. Jer ništa u glazbi nema veće, Stankoviću, nego kad Alen pjeva „Purple Rain“. Dobro, možda kad svi uglas pjevaju “Buru”, ali to zna svatko za sebe.

Pretprodajna cijena ulaznice je 75 kuna i može se kupiti tijekom radnog vremena Saxa, na dan će ako ih ostane koštati 90 kuna. Budući da je Alen imao već nekoliko rasprodanih koncerata u Saxu, preporuka je osigurati se na vrijeme.

Najnovije vesti

Izdvajamo