Akustično-električni koncert Nikole Vranjkovića u Božidarcu

Nikola VranjkovićNikola Vranjković se sa svojim bendom vraća u Centar za kulturu Božidarac u petak, 30. oktobra, i priprema sasvim drugačiji muzički ugođaj.

Odre​đ​eni broj sedećih mesta biće postavljen i na bini kako bi najvernijim fanovima ovaj koncert bio neponovljivo iskustvo.

Osim rasporeda u sali Božidarca, i sam ​koncert će biti posebno koncipiran. Nikola Vranjković sa bendom priprema dva seta – akustični i električni. ​​ U tri sata koncerta publika će biti u prilici i premijerno da čuje novu pesmu “Fototapet” snimljenu u saradnji sa Petrom Rudićem (Svi na pod) i Danilom Nikodinovskim (Consecration). Pesmu možete preslušati preko plejliste radio emisije Diskomer Studija B.

Ulaznice su u pretprodaji u ​​Felix Shopu (TC Sremska, I sprat) i u Žila Shopu (Čumićevo sokače), po ceni od 600 din​ara za​ stajanje, ​odnosno ​800 din​ara za​ sedenje.

Mini turneju Vranjković je počeo prošle nedelje sjajnim koncertom u Nišu, a posle Božidarca očekuju se nastupi u Gornjem Milanovcu, Novom Sadu i Šapcu.