-

Akua Naru pred jesen u Beogradu

Akua Naru Dom omladine Beograd

Miljenica domaće publike i bez sumnje, jedan od svetskih vodećih ženskih hip hop vokala dolazi opet u Srbiju.

Akua Naru će ovom prilikom promovisati novi album – „The Black Magnificent„, nastao u saradnji sa bruklinškim duom The Ruff Pack, koji više nego ijedno ranije izdanje, stavlja fokus na moć, otpornost i insistira da se svi posvetimo radosti i istrajnosti, uprkos tome što deluje da je svet trenutno okrenut suprotnom.

Njena muzika se oslanja na kombinaciju hip hopa, jazz-a, trap-a i soula. Sebe opisuje kao političkog hip hop umetnika, aktivistu, zaljubljenika u muziku koja govori iz duše. Akua trijumfalno kombinuje “novu” i “staru” školu dok brani svoje stavove kroz unikatne metafore.

Iza sebe ima 4 albuma: “The Journey Aflame“, „Live and Aflame Sessions“, „The Miner’s Canary”, “The Blackest Joy”, kao i hitove poput “Poetry: How Does It Feel?” i “The world is listening”.
Akua Naru je, između ostalih, sarađivala sa Tony Allenom, Eric Benétom, “Questlove”-om, a sa njenih nastupa definitivno niko ne izlazi ravnodušan.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 1500 RSD su u prodaji na blagajni Doma omladine i ostalim Ticket Vision prodajnim mestima, kao i online. Cena ulaznice u redovnoj prodaji biće 2000 RSD, a na dan koncerta 2500 RSD.

Najnovije vesti

Izdvajamo