-

AIR Fest ove godine u Obrenovcu

Novi Sad Petrovaradin E-play Exit Festival fotografije slike galerijaAIR FEST je novi festival koji se održava u Obrenovcu na Zabranu. Termin održvanja je 27 i 28. avgust.

Festival želi da ukaže da je moguće da postoje razvijene zajednice koje istovremeno brinu za vrednosti očuvanja životne sredine i da se ekonomska jačina svake naše opštine/grada meri upravo po tome koliko o njoj/njemu brinemo. Muzika je jedan od najlepših načina putem kojeg se povezujemo u dobrim namerama i sa pravim ciljem, a on je da najpre mladima, a onda i gradovima u kojima gradimo život, uputimo poruku koliko je važno disati zdravo. Zbog želje da se digne svest o važnosti zaštite životne sredine AIR FEST je eco – rock festival, jer gaji veliku ljubav prema rock’n’rollu i bira ovaj način da komunicira sa mladima na tako važne teme. Ipak, oni su ti kojima svet ostaje.

Vreme je da PRODIŠEMO!

Tokom dve festivalske večeri u Zabranu, mestu pored Obrenovca, nastupiće dobro poznata imena naše rock scene: Citizen X, Kilo Kilo Banda, Void Inn, E-Play, Oslobodioci, Deca Loših Muzičara, Deca iz Vode, Band X i Gift.

Najnovije vesti

Izdvajamo