-

NaslovnaVestiNajave koncerataAerosmith sredinom ljeta iduće godine u Budimpešti i Beču

Aerosmith sredinom ljeta iduće godine u Budimpešti i Beču

Aerosmith u ograničenoj europskoj turneji tokom 2022.-e, povodom 50.godina postojanja obići će sve veće metropole, a ko bude htio da prisustvuje koncertu ovog legendarnog benda, najbliža destinacija nama je Budimpešta i Beč.

Mašinerija zvana Aerosmith prvo će posjetiti 7.jula Beč u Wiener Stadthalle, a centar događaja u Budimpešti 10.jula biće novi stadion, Puškaš Arena, koji će ugostiti Aerosmith u Mađarskoj još od 1994.godine.

Specijalni gost: RIVAL SONS

Jedan i jedini Aerosmith, Steven Tyler (vokal), Joe Perry (glavna gitara), Brad Whitford (gitara), Tom Hamilton (bas) i Joey Kramer (bubnjevi) su živuće legende američke muzičke historije, prodavši više od 150 miliona albuma širom svijeta, osvojivši bezbroj nagrada i uvršteni u “Rock and Roll Hall of Fame“. Nema mnogo toga što ovaj bend nije postigao u svojih pet decenija od osnivanja.

Dobitnici su beskrajnih nagrada, uključujući četiri “Grammy“, osam američkih muzičkih nagrada, šest nagrada Billboard i 12 MTV video muzičkih nagrada, kao i prelazeći sve žanrovske granice i odnijevši kući nagradu “Soul Train“ za najbolji rep singl za svoj remiks DMC-a „Walk This Way“. U januaru, Akademija za snimanje uručiće nagradu “MusiCares“ Aerosmithu za bend godine 2020. Uz mnoštvo multiplatinastih albuma, Aerosmith nastavlja da inspiriše generacije sve do danas što ih čini jednim od najomiljenijih bendova svih vremena.

Najnovije vesti

Izdvajamo