-

NaslovnaVestiNajave koncerataAero Rock Festival krajem jula u Kraljevu

Aero Rock Festival krajem jula u Kraljevu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Kolja i Grobovlasnici / foto: Marija VeljkovićAero Rock Festival održava od 22. do 24. jula na sportskom aerodromu „Brege“ u Kraljevu.

Površina prostora, gde će se festival održati, je približna površini 14 fudbalskih terena.
Prvog dana festivala, 22. jula, gostovaće: Vila Filozofina, Artan Lili, Osvajači i S.A.R.S. Drugog dana festivala 23. jula, gostovaće irieFM, Kolja i grobovlasnici, Atomsko Sklonište, YU Grupa i Riblja Čorba.

Trećeg dana, 24. jula, održaće se veliki aero-miting, na kome će uzeti učešće avio klubovi iz Srbije i regiona. Tokom aero mitinga, posetioci će moći da lete avionima i jedrilicama. Pored ovoga, organizatori će omogućiti posetiocima da se spuštaju paraglajdingom i padobranom. Ljubitelji aviona će uživati u takmičenju avio modelara.

Za prva dva, svoju šansu da se dokažu publici, će imati brojne rock grupe, poput Gama zraka, Dečje radosti, Bezvazdušnog prostora, Krstaša i drugih. Od 12h prvog dana festivala do drugog dana u 2h ujutru, bendovi će konstantno svirati i zabavljati posetioce.

Za one koji žele da ostanu dva ili tri dana na festivalu, organizatori su obezbedili prostor za kampove, koji je udaljen svega 300 metara.

Cena karte za jedan dan je 500 dinara, za dva dana je 1.000 dinara, trećeg dana kada se održava aero miting, ulaz je slobodan. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventim-a ili online na sajtu Eventima.