-

ABS i Opposite Way u Labeerintu

ABS_BRMladi niški rok bend ABS promovisaće svoj nedavno objavljeni album „Zašto? Zato!“ u četvrtak, 26. aprila, od 21 čas u pivnici Labeerint. Na bini će im se, kao gostujući bend, pridružiti i Opposite Way.

Album „Zašto? Zato!“ je izdat pod okriljem RnR Recordsa, sniman u niškom Fat Cat studiju, uz aranžman i produkciju Rodoljuba Avramovića. Na albumu je ukupno sedam kompozicija podeljenih u dve autorske celine: Zašto i Zato.

„Prva u nizu promocija je u našem rodnom gradu, osećamo veliku odgovornost pred ljudima koji nas već dugo prate. U četvrtak smo tu da publici prenesemo lavinu emocija, pokažemo kako “ZAŠTO? ZATO!“ izgleda na delu i pružimo im jedno veča pamćenje.“, izjavio je gitarista Danilo Simić.

ABS će u četvrtak nastupiti u sledećoj postavi: Danilo Simić (gitara / prateći vokal), Petar Vukojević (vokal), Strahinja Marjanović (bas), Bogdan Stanković (gitara), Lazar Đonić (bubnjevi), Andrija Antanasković (klavijature) i Marija Matejić (prateći vokal).

Tokom večeri, najavljena je i promocija knjiga “RNR u kandžama interneta“ (prvi i drugi deo, autori: Predrag Jovanović i Branimir Lokner) kao i “Seljobriti kaži 2“ (autor: Branislav Bašić).

Najnovije vesti

Izdvajamo