-

Above Us The Waves krajem oktobra u Novom Sadu

U novosadskom klubu SKC Fabrika krajem tekućeg meseca, tačnije u nedelju 21. oktobra, nastupiće grčki sastav Above Us The Waves, a podršku će im pružiti domaća ekipa Frozen Moonlight.


Petočlani grčki sastav ABOVE US THE WAVES zvuči moćno, sa heavy rifovima i snažnim melodijama. Spojio je melodični death metal i post hardcore. Njihov debi album Anchors Aweigh (Spreading Dysphoria Industries) pokupio je sjajne kritike, između ostalih i u kultnim magazinima RockHard i Metal Hammer, a Sonik magazin ga je proglasio izdanjem 2013. godine.
Njihovi energični živi nastupi preporučili su ih brojnim festivalima (između ostalih i Rock-Off u Istanbulu 2014 sa Megadeth, HIM, Gojira, Amon Amarth) a kao prateći bend svirali su sa velikim imenima kao što su Unearth, Comeback Kid, Caliban, Defeater, Rotting Christ i drugi.

Produkciju njihovog poslednjeg ostvarenja Rough On High Seas potpisuje Jay Maas (Defeater, Bane, Vanna, Capsize). U junu 2018, njihov album za svetsko tržište objavio je Growl Records.

Domaća podrška biće Frozen Moonlight, moderan melodični metal/metalcore petočlani bend koji iza sebe ima nekoliko EP izdanja i najavljuje debi album za početak naredne godine.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara mogu da se kupe u CD Shopu Mungos i na prodajnim mestima Gigstixa.

Najnovije vesti

Izdvajamo